OBDeleven NextGen iOS updates

OBDeleven NextGen ble utsatt i lang tid, noe mange opplevde da vi satt og ventet på lanseringen. I forbindelse med den etterlengtede lanseringen viste det seg at programvaren ikke var helt komplett. Maskinvaren er på plass og fungerer over forventning uten store feil, men noen av funksjonene vi er vant til i iOS-appen, og noen av funksjonene vi har blitt lovet i Android-versjonen mangler fortsatt.

I dette innlegget vil vi prøve å svare på noen av de vanligste spørsmålene som oppstår i forbindelse med OBDeleven NextGen.

Det positive er imidlertid at de nye funksjonene blir lagt til etter hvert som programvaren / appen oppdateres. Oppdateringene er gratis og gjøres ganske enkelt ved å oppdatere appen via Android Google Play Store eller iOS AppStore.

Nyheter OBDeleven NextGen vs FirstGen

Grovt sett har NextGen-enheten mottatt mange oppdateringer, både fysisk, i form av ny design og maskinvare, men også i programvaren. Maskinvareoppdateringen betyr at nye OBDeleven NextGen nå også støtter iOS / iPhone med appen som er tilgjengelig via AppStore. I tillegg støtter den nye NextGen-maskinvaren også diagnostisering av flere bilmodeller som var begrenset til Audi / Volkswagen / Skoda / SEAT av maskinvaren i FirstGen-enheten, men programvaren for flere bilmodeller er ikke klar ennå, og vi har ikke mottatt noen foreløpig datoen for denne oppdateringen.

Bortsett fra de nye funksjonene, har NextGen-enheten blitt utstyrt med betydelig raskere og mer stabile komponenter, noe som gir en bedre og raskere opplevelse under bruk. Videre har alle NextGen-enhetene «Easy remove» for å lette installasjon / demontering av enheten i bilens OBD-kontakt, som tidligere var et alternativ når du kjøpte FirstGen-enheten.

OBDeleven iOS-funksjoner oppdatering

Nedenfor er en oversikt over planlagte oppdateringer av iOS-appen / programvaren og når de forskjellige funksjonene er planlagt for lansering. Funksjonene for iPhone / iOS oppdateres kontinuerlig, for de siste nyhetene om OBDeleven for iOS, klikk her.

FØRSTE KVARTAL 2020

Update 1

Advancerad information
Live data

Update 2

Kodning via apps
Security access
Long Coding

ANDRE KVARTAL 2020

Update 3

Adaptation
Long Adaptation

Update 4

Basic settings
Service reset (SRI)

Update 5

Backup
Full backup
Dela felkoder/logg

TREDJE KVARTAL 2020

Update 6

Output test
Gateway kodning
Styrdons reset

Merket med: ,,,,,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *